Laulaja & lauluntekijä Marilii

hurmasi suomalaiset radionkuuntelijat jo vuonna 2000 laulamalla "minun sydän on vieläkin sinun."
Marilii tiedetään seireenimäisestä laulusoundista ja herkistä tulkinnoista. Nykyään hän myös säveltää, sanoittaa ja vastaa kappaleidensa tuotannosta yhdessä tuotantoryhmänsä kanssa.
Ensimmäinen albumillinen Mariliin omia kappaleita julkaistiin 12.6.2015 kantaen nimeä OMAT SIIVET KANTAA. Ensimmäisiä vedoksia joistakin albumin kappaleista oli pöytälaatikossa jo useita vuosia aiemmin. Levyn nimikkobiisi taas syntyi aivan viime tipassa ja oli vaarassa jäädä pois koko albumilta.


"Olin 6-vuotias ja oli eskarin päättäjäiset. Ison salin penkit olivat täynnä ihmisiä ja väkijoukon edessä seisoi pieni tyttö valkoisessa röyhelömekossaan. Mua jännitti. Laitoin silmät kiinni ja avasin suuni. Laulaminen tuntui maailman helpoimmalta ja luonnollisimmalta asialta. Olin ihan kuin radio, se musiikki vaan virtas mun läpi. Mä rakastin sitä, se oli niin mun juttu! Sitä se on edelleen.

Mulla on ollut uskomaton tuuri. Alusta asti olen saanut tehdä töitä monien hienojen musiikin ammattilaisten kanssa ja oppia heiltä sekä keikoilla että studiossa. Kuten suurimman osan meistä, munkin on täytynyt maksaa oppirahani ja kokeilla yhtä sun toista. Ja hei, mä olen todellakin kokeillut yhtä sun toista!

Oman musiikin tekeminen on ollut elämän kokoinen unelma. Siihen on pitänyt kasvaa, kasvaminen ei aina ole ollut kivaa saati sitten helppoa. On pitänyt mokata ja onnistua, luovuttaa ja aloittaa alusta monta kertaa. Olen ylpeä siitä, että mulla on ollut rohkeutta seurata oman sydämeni ääntä. Tänään nautin siitä, että saan tehdä itseni näköistä musiikkia. Voin seistä esittämäni musiikin takana, sillä se edustaa juuri sitä, kuka minä olen."


Ihminen musiikin takana

Keväällä 2014 YLE:n dokumentti Pullopostia lapsuudesta kertoi Mariliin elämästä. Päätyökseen hän toimii Rehapissa läheisterapeuttina työskennellen alkoholistien läheisten parissa.


YLE Pullopostia lapsuudesta:Iltalehden artikkeli: